Ledeninfo

 

In 1935 besloten enkele enthousiaste mensen om Deurningen is op de kaart te zetten bij de Nederlandse handbalbond. DSVD afd. handbal heeft zich de daarna goed ontwikkeld en uitgebreid waardoor het 1e team al jaren op landelijk niveau speelt. Momenteel heeft DSVD diverse dames senioren en jeugd-teams.

 

DSVD heeft een open karakter, waar iedereen zich op zijn eigen manier verder kan ontplooien. Als vereniging staan wij open voor vernieuwing en uitbreiding en waar mogelijk wordt een initiatief gestimuleerd en begeleid. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk je te bekwamen in het coachen of trainen van een team of kun je je ideeën een eigen gezicht geven in één van onze commissies.

Kortom: handballen is de hoofdzaak, maar het randgebeuren is ook heel belangrijk. DSVD is een vereniging waar de jeugd een belangrijke factor speelt. Jeugdleden zijn zeer belangrijk voor een vereniging, zij bepalen de toekomst. Een goede opleiding is van belang om de doorstroom naar onze damesselectie te kunnen waarborgen.

 

Downloads:

Ledeninformatie handbal

Aanmeldformulier

Contributie DSVD handbal 2018-2019