Om een bestuurskamer of kantine te reserveren
klik hier

Boer’n Trots Kaas/DSVD DS1 – PSV handbal DS1 • 25-18 18-03-2024

Boer’n Trots Kaas/DSVD DS1 – PSV handbal DS1 • 25-18

Boer'n Trots Kaas/DSVD DS1 heeft afgelopen zaterdag de eerste nacompetitie wedstrijd verloren van PSV handbal DS1.
Zaterdag spelen ze in Emmen tegen Misker/E&O DS1 in sporthal Angelslo om 19.00 uur

Lees hier verder

Met de bus naar FC Trias – DSVD 18-03-2024

Met de bus naar FC Trias – DSVD

Aankomende zondag 24 maart speelt ons 1e elftal uit in Winterswijk tegen FC Trias. Vertrek 11.30 uur bij de kantine

DSVD boekt zwaarbevochten overwinning op Overwetering. 18-03-2024

DSVD boekt zwaarbevochten overwinning op Overwetering.

Het was zwaar bevochten en nauwelijks verdiend te noemen, maar toch pakte DSVD in de thuiswedstrijd tegen Overwetering 3 hele belangrijke punten. Uiterst effectief wisten de gastheren praktisch alle kansen te benutten die het kreeg deze middag en stond er na ruim 90 minuten 3-1 op het scorebord.

Bloembakken voorjaarsklaar 14-03-2024

Bloembakken voorjaarsklaar

Onze bloembakken zijn weer opgefleurd met mooie planten en bloemen, mede mogelijk gemaakt door Tuincentrum Borghuis

Highlights 12 maart 2024 12-03-2024

Highlights 12 maart 2024

Hadden we het vorige week op deze plek over niet al te veel hoogtepunten, deze week waren dat er zo mogelijk nog minder. Veel gelijke spelen en topploegen die doorgaans hun wedstrijdjes gemakkelijk winnen, hadden opvallend veel moeite afgelopen week. Voorjaarsmoeheid?

DSVD niet langs Eilermark. 11-03-2024

DSVD niet langs Eilermark.

Na de nederlaag vorige week tegen WVV’34 kwam DSVD ook niet langs Eilermark en ging met 1-0 onderuit, waar een gelijkspel meer op zijn plaats was geweest.

In memoriam: Leo Oude Koehorst 04-03-2024

In memoriam: Leo Oude Koehorst

DSVD thuis onderuit tegen WVV’34. 04-03-2024

DSVD thuis onderuit tegen WVV’34.

In een draak van een wedstrijd moest DSVD thuis tegen WVV’34 zijn meerdere erkennen tegen WVV’34. Voetballend gezien waren de gasten uit Hengevelde de betere, maar qua kansen was een gelijkspel op zijn plek geweest. Uiteindelijk trokken de gasten met 1-2 aan het langste eind en blijven zo nog enigszins op titelkoers.

Highlights 27-2-2024 27-02-2024

Highlights 27-2-2024

Carnaval is al een tijdje achter de rug en de krokusvakantie is intussen ook voorbij, dus we zouden weer een volledig programma kunnen draaien. Daarvoor zijn we natuurlijk nog wel afhankelijk van het weer en dat we niet op een waterpoloveld belanden. De meeste jeugd is dit kalenderjaar nog niet in actie gekomen, maar daar gaat dus hopelijk verandering in komen.

DSVD behaalt zwaarbevochten overwinning in Heeten. 26-02-2024

DSVD behaalt zwaarbevochten overwinning in Heeten.

Soepel ging het allerminst, maar uiteindelijk bleef DSVD in een doelpuntrijke wedstrijd tegen Heeten aan de goede kant van de score. Na een matige eerste helft, zetten het na rust orde op zaken en stond er aan het eind 3-4 op het scorebord.