Oliebollen actie

Al meer dan 40 jaar verzorgt de handbal de jaarlijkse traditionele oliebollenactie. Dit mede door vele vrijwilligers! Afgelopen jaren is deze actie steeds verder uitgegroeid, wat zorgt voor een grote opbrengst voor de handbal. Hierdoor kunnen wij onder andere de contributie laag houden en zorgen voor een goed en gezond financieel plaatje binnen de vereniging. .

De oliebollenactie van DSVD handbal is al jaren een mooie bron van inkomsten voor de handbal. Al jaren wordt er gebakken in de bedrijfshal van Firma Wennink op het industrieterrein in het dorp. Het is er dan een drukte van belang, de organisatie zorgt dat de oliebollen bakkers, de inpakkers en de bezorgers weten wat ze doen moeten en alles op rolletjes loopt. Van elk lid wordt verwacht dat ze een handje helpen: de H tot en met D-jeugd bezorgen in groepjes onder begeleiding van enkele ouders oliebollen in het dorp. De C t/m A-jeugd bezorgen onder begeleiding van een senioren lid de oliebollen in het buitengebied van Deurningen en in de wijk Slangenbeek en Dalmeden. Ook is er een groep ouders of senior leden die oliebollen bezorgen op bestelling bij bedrijven. Ook staan er een aantal leden elk jaar met een oliebollenkraam bij de vuurwerk verkoop van Multimate Hengelo.

Voor bestellingen van particulieren en bedrijven kunt u mailen naar DSVD oliebollen  of bellen met 06-23 67 49 67.
De oliebollen of appelbeignets worden bij u bezorgd op 30 of 31 december op het door u afgesproken tijdstip.

Verse oliebollen en appelbeignets kun worden afgehaald bij de firma Wennink Koehorstmaat 8 te Deurningen op 30 en 31 december van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Hieronder de schema’s met indelingen.

(bij eventueel ruilen dit graag doorgeven aan de oliebollencommissie)

Downloads:

Oliebollenlijst 2018