Kantinedienst

Kantinedienst

Beste ouders van de handbal

Hierbij het kantinedienstrooster (onderaan te openen) en de uitleg over het helpen in de voetbalkantine van DSVD. Ook de handbal moet hier jaarlijks mensen voor leveren (waarschijnlijk al bij jullie bekend). Dit levert dan vervolgens  geld op voor de afdeling handbal waardoor o.a. de contributie op het zelfde niveau blijft en met een paar uurtjes helpen per jaar is dit gauw verdiend. Wij begrijpen dat met het rooster/indeling, wij jullie voor een voldongen feit stellen om te helpen, maar op deze manier draagt iedereen zijn of haar steentje bij om de vereniging te ondersteunen.

Alle ouders van een jeugdlid  komen hoogstens 2 keer in het jaar aan de beurt . Het gaat om een zaterdagmiddag van 11.45 tot 15.00 uur of zaterdagmiddag  van 14.45 tot 18.00 uur. Omdat wij het afgelopen jaar het signaal van ouders hebben gekregen dat op bepaalde momenten een kantinedienst best druk kan zijn en het prettiger is om met meerdere ouders er te staan, is besloten om 2 ouders per tijdsblok in te roosteren. De frequentie blijft hetzelfde maar de belasting op die dag minder en de gezelligheid groter.

De jeugdcommissie van de handbal heeft een rooster/indeling gemaakt voor het seizoen 2016-2017. Wij weten natuurlijk helemaal niet of jullie die datum kunnen, maar het is de bedoeling dat jullie zelf onderling ruilen of vervanging regelen (vervanging mag ook iemand uit de familie of kennissenkring zijn).

Weetjes en extra uitleg indeling kantinedienst:

  • Instructies en uitleg over wat je moet doen in de kantine staat beschreven op een formulier naast het koffiezetapparaat. Daarnaast is er een kwartier overlap, waardoor je nog uitleg kunt vragen aan degene die je gaat aflossen.
  • Wanneer de kantinedienst toch niet nodig is ( i.v.m. bijvoorbeeld afgelaste wedstrijden) word je afgebeld.
  • Ouders die begeleidster, trainster, scheidrechter of bestuurslid zijn, worden niet ingedeeld voor de kantinedienst. Mochten er toch mensen zijn ingedeeld die wel trainster, begeleidster, scheidsrechter of bestuurslid zijn, horen wij dit natuurlijk graag.
  • Het is de bedoeling dat 1 ouder per jeugdlid komt helpen. Deze ouder bepaalt vervolgens zelf of zijn of haar dochter mee komt om te ondersteunen.
  • Jeugdleden onder de 14 jaar mogen geen geldtransacties (dus ook niet de kassa bedienen) uitvoeren of alleen achter de bar staan!
  • De laatste middagdienst dient af te sluiten, een handleiding komt in de kantine te hangen.

Als er vragen of opmerkingen zijn horen wij dit natuurlijk graag!
Alvast heel erg bedankt voor de medewerking!
Met vriendelijke groet,

Renate Boomkamp
074-2670721  / 06-37167847
Stuur e-mail

Namens DSVD handbal, de Jeugdcommissie

Downloads:

Kantinedienst 2018-2019

Instructies kantinedienst 2017 - 2018