Highlights/Platte wagen Journaal

DSVD –

 

Highlights 11-12-2018:

Zo is het bijna een jaar lang kurkdroog en zo heb je aan het eind van datzelfde jaar plotseling toch nog afgelastingen vanwege te natte velden. Aangezien wij in Deurningen nog het liefst op echt gras voetballen en niet over kunstgras beschikken, gingen vorig weekend alle thuiswedstrijden eruit. Dat betekent dat een aantal jeugdteams haar competitie net niet helemaal af kan maken. Voor eventuele kampioenschappen had dit overigens geen gevolgen. Alleen JO19-1 had theoretisch nog een kans om haar uitstekende najaarscompetitie met een titel te bekronen. Dat gebeurde echter niet, want in een roerige wedstrijd bij Victoria’28, de nummer 3 van de ranglijst, kwamen onze jongens niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Een overwinning had overigens ook niet volstaan, waardoor DSVD zonder nederlaag op een keurige tweede plek eindigde. Misschien waren de mannen van Brain Oude Roelink wel de sterkste in deze sterke competitie, want zij wisten de uiteindelijke kampioen Sparta Enschede, overtuigd de enige nederlaag toe te brengen. Helaas werd er in de beginfase van de competitie net iets teveel gelijkgespeeld.  Na de winterstop wacht een nieuwe uitdaging voor onze jongens.

Het eerste kwam dus niet in actie tegen NEO.

Het tweede daarentegen moest wel aantreden op het kunstgras bij SDC’12 en dat legde ze niet bepaald windeieren. Onze jongens keerden met een keurige 3-2 overwinning terug uit Denekamp en hebben zich nu definitief in de subtop genesteld. Bovendien voert het de ranglijst van de tweede periode aan. Oppassen dat het niet met een uitglijder tegen de nummer laatst het jaar afsluit aanstaande zondag.

Het vierde kwam ook in actie en deed wat het eigenlijk het hele jaar al doet: met duidelijke cijfers winnen. Sportlust Vroomshoop deed het met 8-3 nog niet eens zo onaardig tegen onze jongens. Want dit was alweer de tiende overwinning op rij en de voorsprong op de eerste achtervolger is intussen al 10 punten. Spannend, hoor!

Op zondag moesten verder alleen nog de Veteranen 45+ 1 aan de bak. Logisch want zij hebben allemaal de ijstijd nog meegemaakt en ook de Watersnoodramp nog, dus die kennen wel tegenslag en gaan altijd door! Dat de uitwedstrijd tegen UD (op echt gras!) geen punten opleverde was meer noaberplicht van onze oudere jongeren. Thuis was al gewonnen van deze oude rakkers uit Weerselo, en dan laat je nu natuurlijk de punten achter bij de buren. Zo zijn ze hè, die golden oldies van VP1?

Bij de jeugd dus ook een zeer beperkt programma. Naast JO19-1 kwam JO13-1 wel in actie op de kunstsprieten van Achilles Enschede/Emos. Het ging dan wel met 6-2 onderuit, maar de tegenstander kon dan ook theoretisch nog kampioen worden. Dat lukte dus niet, want de schaal ging naar onze noabers van Saasveldia.

JO11-1 kwam ook in actie, maar op het kunstgras van Avanti kwamen zij er niet echt aan te pas. Deze tegenstander was duidelijk een maatje te groot. Maar onze jongens en meisjes mogen komende zaterdag nog een keer in de herkansing.

Dan kwamen ook nog eens 2 pupillenteams in actie. Zij lieten zich niet zomaar opzij zetten door het winterse weer en gingen er volle bak tegenaan. Dit resulteerde voor JO9-1 in een puike 8-2 overwinning bij Reutum. En dat laatste is niet veel teams van DSVD gegund: een overwinning in Reutum!

JO9-2 trotseerde ook de regen en de storm en ging vrolijk de wei in tegen Rood Zwart. Zij maakten er ook nog eens een geweldig spektakelstuk van, getuige de 7-4 eindstand. Helaas was dit dan wel in het voordeel van de thuisploeg, maar dat mocht de pret nauwelijks drukken.

Komend weekend een beperkt programma, voordat we aan de kerstdis beginnen. Het eerste en tweede hebben beiden nog een belangrijke competitiewedstrijd. Waarbij onze hoofdmacht op bezoek gaat bij Twenthe Goor. Een naaste concurrent waarbij eigenlijk wel punten gepakt moeten worden om het jaar goed af te sluiten.  Het vierde speelt in de 3e ronde van de KNVB-beker uit bij Kosc en zal daar waarschijnlijk voor het eerst dit seizoen met echte tegenstand te maken krijgen.

IJs en weder dienende, zullen wij u volgende week laten weten hoe het afgelopen is.

 

Highlights 3-12-2018:

Het was weer een enerverend weekje bij DSVD. Met midweekse bekerduels en gewone competitiewedstrijden.

Zo kwam ons eerste op donderdagavond in actie in de 3e ronde van de KNVB-beker. Het betrof een heuse derby tegen BWO. Deze eerste klasser, werd vakkundig met 2-0 terug verwezen en dat mag gerust een puike prestatie genoemd worden. Nu wacht vlak voor de kerst de volgende tegenstander: Vroomshoopse boys uit de zaterdag 2e klasse.

Afgelopen zondag geen het wat minder voorspoedig bij Eilermark. Hoewel een 4-1 nederlaag anders doet vermoeden, waren onze jongens deze middag toch behoorlijk gewaagd aan de koploper van de 3e klasse A. Ook komende zondag wacht een zware wedstrijd, want dan komt NEO op bezoek en dat is een ploeg die al 5 wedstrijden op rij gewonnen heeft. Doorgaans met ruim verschil. Mooi moment om deze zegereeks te stoppen, misschien?

Het tweede speelde al op vrijdagavond tegen de nummer 2 ATC. Het werd een wedstrijd tussen 2 tegenpolen: de onverzettelijkheid van het platteland, tegen de technicus uit de stad. De mannen van Ron Kerkhof wonnen dit duel overduidelijk op basis van de nodige strijdlust. Het had doorvoor wel de hulp nodig van een oude bekende. De man die vele jaren het doel van de hoofdmacht heeft verdedigd is in zijn nadagen uitgegroeid tot topspits! Christian Luttikhuis was dan ook de grote man van de wedstrijd, door alle 3 de treffers voor zijn rekening te nemen!

Het derde deed goede zaken en dat kwam gedeeltelijk door hulp van buitenaf. Doordat steeds meer teams zich terugtrekken, stijgt dit team op de ranglijst. Het hielp natuurlijk ook wel dat het met maar liefst 8-0 won uit bij Zenderen Vooruit.

Het vierde had een offday en kreeg maar liefst 2 doelpunten tegen. De doelman die het hele seizoen al op een strandstoeltje kan gaan zitten om zijn doel te bewaken, was dus niet helemaal warm toen hij tot 2 keer toe een tegenpartij zag opdoemen. Twee keer vissen derhalve. Dat de rest van de ploeg nog 6 keer scoorde tegen Stevo, mag een formaliteit heten.

Het vijfde had een zware dobber bij een combinatie van AJC  en Losser. Twee clubs als tegenstander in 1 wedstrijd was iets teveel voor onze jongen en ze gingen dan ook met 4-0 onderuit.

Het zesde speelde uit bij Heracles en vond het wel eens tijd worden voor een gelijkspel, want dat hadden ze dit seizoen nog niet meegemaakt. In het volgepakte stadion aan de Bornsestraat, speelde het dan ook keurig met 1-1 gelijk.

VP1 lijkt in een winterdip te zitten, want voor de tweede week op rij een enigszins forse nederlaag. Dit keer was SDC’12 met 6-1 te sterk. VP2 deed het met 5-2 wel ietsjes beter, maar zij troffen dan ook de koploper uit De Lutte. Dat mag dan geen schande heten.

JO19-1 speelde een spectaculaire pot tegen subtopper Quick’20 en deed wat het al weken doet: winnen. Toch boden de gasten uit Oldenzaal uitstekend tegenstand, maar bleven de manen van Brain Oude Roelink met 3-2 wel aan de goede kant van de score.

JO19-2 lijkt het de laatste weken een beetje kwijt te zijn en gingen opnieuw onderuit. Dit keer was SDC’12 met 2-1 te sterk. Mooi weer voetballers, of gewoon toeval?

JO17-1 had ook al geen gelukkig middag en ging in de derby tegen Saasveldia met 4-3 onderuit. Tja, wedstrijden tegen Soasel zijn altijd op zichzelf staande wedstrijden natuurlijk.

JO17-2 moest tegen de ongeslagen koploper ATC en verloor enigszins kansloos, maar dat mag geen schande heten.

JO15-1 speelde een degradatieduel uit bij Avanti. Spannend was het zeker, maar helaas keerde onze jongens thuiswaard met een minieme 1-0 nederlaag.

JO13-1 daarentegen is de laatste weken erg goed bezig. Tegen ATC werd met 2-0 gewonnen en hiermee rukken onze jongens op richting de subtop.

JO11-1 speelde een uiterst spectaculaire pot teg en SDC’12, waarbij veel doelpunten vielen. Onze jongens troffen zelf 4 keer doel, maar zag de tegenstander dat net iets vaker doen, helaas. Publiek wel de grote winnaar uiteindelijk.

Het wordt een beetje saai, maar onze JO10-1 doet eigenlijk elke week hetzelfde: heel veel doelpunten maken. Daarnaast is het ook wel zo sociaal om de tegenstander ook nog wat te gunnen. Tegen SDC’12 werd het 12-4.

Spannender was het bij JO9-1, maar zij trokken met 5-7 nipt aan het kortste eind.

Datzelfde deed JO9-2 tegen Sparta Enschede, maar zij scoorde net 1 doelpunt minder. Wel veel doelpunten natuurlijk.

Tenslotte JO8-1, zij leverde een puike prestatie tegen De Lutte. Zij keerden n.l. met een eclatante 8-1 overwinning weer huiswaarts!  Zo tegen de winterstop lijken onze youngsters helemaal warmgedraaid

 

Highlights 27-11-2018:

Afgelopen weekend was qua resultaten behoorlijk succesvol  voor DSVD. De ene week is duidelijk de andere niet. Zo wisten b.v. alle seniorenelftallen die in actie kwamen allemaal hun wedstrijd te winnen!

Belangrijkste overwinning was natuurlijk van ons eerste elftal thuis tegen Reutum. Een belangrijke wedstrijd tegen een naaste concurrent. De basis werd gelegd in de beginfase, toen de mannen van Niki Leferink al vrij snel een 2-0 voorsprong wist te pakken. Wat volgde was een spetterende wedstrijd die uiteindelijk met 4-2 gewonnen werd. Een belangrijke overwinning en alweer voor de zesde week op rij zonder nederlaag.

Zoals vorige week al voorspelt herstelde het tweede zich van een mindere dag de week ervoor. Op zaterdagavond werd het hoger geplaatste Stevo met minimaal verschil aan de zegekar gebonden. Een prima prestatie in een klasse waar de verschillen uiterst klein zijn en de boel al behoorlijk in elkaar geschoven is.

Het derde herstelde zich van de nipte nederlaag tegen BSC Unisson thuis tegen Quick’20. Ook in deze klasse zijn de verschillen uiterst klein en alleen daarom was de 3-1 overwinning van harte welkom.

Moeten we het nog hebben over het vierde, of gelooft u het wel? Ja zelfs in deze klasse zijn de verschillen uiterst klein, met dat verschil dat er 1 ploeg met kop en schouders bovenuit steekt. Laat  dat nu net onze jongens zijn. Ook de nummer 3 van de ranglijst Kosc kwam er niet aan te pas en ging met 7-1 onderuit. Straftraining voor de keeper, dus! Ja, je moet toch wat om de boel scherp te houden?

Het zesde herstelde zich ook keurig in de wedstrijd MVV’29, toch voor aanvang de nummer 2 in deze klasse! Met hulp van wat jongens uit andere teams (That’s What Friends are for!) wisten de mannen van Lex een prima 3-2 overwinning over de streep te trekken. Met 4 overwinningen en 4 nederlagen is dit team dus volledig in balans.

Helaas geldt dit niet voor de Veteranenteams, maar dat mag je op die leeftijd misschien ook niet meer verwacht worden. Waren ze de week ervoor nog de grote winnaar van het weekend met beide een overwinning. Deze week waren zowel VP1, als 2 de enige teams die met een nederlaag terugkeerde. VP1 ging met 8-0 onderuit bij De Lutte, maar naar verluid had dat net zo goed andersom kunnen zijn.

Ook VP2 zocht de grensstreek op en moest haar meerdere erkennen in SDC’12. De fusieclub uit Denekamp was met 3-0 te sterk.

JO19-1 boekte alweer de zesde overwinning op rij en is bovendien nog steeds ongeslagen. Een reguliere 3-0 overwinning bij SDC’12 zorgde ervoor dat de mannen van Brain Oude Roelink in het spoor blijven van koploper Sparta Enschede. Met nog 2 wedstrijden te gaan bedraagt de achterstand slechts 2 punten. Maar de laatste ontmoetingen zijn niet de gemakkelijkste tegen 2 sterke tegenstanders.

JO19-2 leed voor het eerst een nederlaag tegen een ploeg die lager staat dan zijzelf. NEO nam middels een 3-1 overwinning de punten mee naar Borne.

JO17-1 is bezig aan een prima seizoen en wint haar wedstrijden die het moet winnen. Nu was het weer met 5-1 te sterk voor BWO en dat is natuurlijk prima. Gevolg is een keurige tweede plek.

JO15-1 speelde tegen LSV en kwam er niet echt aan te pas en moest met 5-1 het onderspit delven.  Misschien dat er a.s. zaterdag tegen naaste concurrent Avanti een overwinning inzit?

JO11-1 had een prima weekend en boekte haar tweede overwinning van dit seizoen. Uit bij Sparta Enschede was het met 6-2 duidelijk te sterk en heeft hiermee de aansluiting met de middenmoot gevonden.

JO10-1 deed weer gewoon wat het altijd doet: heel veel doelpunten maken! Het was dit koude weekend wel zo sportief om tegenstander Avanti ook enige warmte te gunnen. Zij mochten maar liefst 6 keer scoren, maar onze jongens deden dat natuurlijk net iets vaker.

Niet veel doelpunten maar wel een overwinning bij een eredivisieclub voor JO9-1. Het wist keurig de 2-1 tegen Heracles Almelo over de streep te trekken. Kijk, dan ben je natuurlijk goed bezig!

Ook goed bezig was JO9-2 tegen Achilles’12, want zij kwamen terug met een eclatante 5-0 overwinning! Of de titel er nog inzet voor dit team is niet bekent, maar dit smaakt wel naar meer natuurlijk.

Tenslotte JO8-1, dat speelde een uiterst spectaculaire pot op het Centre Court  van ’t Hoge Vonder tegen Tubantia. Ook zij wisten maar liefst 5 keer het net te vinden. Dat de tegenstander dat 3 keer zo vaak deed, mag een formaliteit heten.

Volgende week meer hoogte en dieptepunten op deze plek.

 

Highlights 20-11-2018:

Een koud weekend leverde dit keer weer redelijk veel goede resultaten op bij de jeugd en wat minder bij de senioren. Volgende week kan dat weer gewoon andersom zijn.

Dat ons eerste met 1-1 gelijkspeelde mag haast geen verrassing meer heten. Voor de vijfde keer op rij deze uitslag, maar nu is de ene remise, de andere niet. Tegen Avanti, dat bij winst gewoon koploper was geweest, is een gelijkspel een prima resultaat. Hoewel het er lang niet naar uitzag, ondanks dat onze jongens zich knap herstelde in de tweede helft, bezorgde Paul Eshuis DSVD in de slotfase toch nog een zwaar bevochten punt.

Het tweede had ’s morgens in de vrieskou niet zo’n goed voorbeeld gegeven op dezelfde grasmat. De mannen van Ron Kerkhof, die vorige week nog een club uit de hoofdklasse uitschakelde voor de beker, hadden blijkbaar een collectieve off-day opgenomen. Tegen Emos lukte werkelijk niks deze morgen en het ging dan ook terecht met 2-0 onderuit. Als het de cyclus van dit seizoen een beetje blijft volgen, zal het volgende week vast weer goedkomen.

Het derde kon op de fiets naar haar uitwedstrijd, want Tubantia was de tegenstander. Alles leek crescendo te gaan  bij onze jongens met een veilige 2-0 voorsprong bij rust. Wat kon er nog fout gaan? Volgens sommigen het inbrengen van enkele bepalende spelers. Of dat ook zo is, daar zullen we de beelden op terug moeten kijken, maar feit is dat de eindstand 2-2 was.

Het vierde heeft Fons van Groots reeds opdracht gegeven dat hij de trekker alvast moet gaan poetsen en winterbanden onder de platte wagen moet monteren.  Ook na de 8-1 overwinning op Kosc heeft het nog steeds de 100% score qua punten en een voorsprong van 7 punten. De beruchte carnavalsperiode lijkt de grootste tegenstander te worden van dit team. We zullen het zien.

Het vijfde had blijkbaar een zware zaterdagavond gehad, want het ging met 7-3 onderuit bij FC Aramea. De derde helft wisten ze overigens wel weer glansrijk te winnen.

Het zesde kreeg La Premiere op bezoek, maar was niet op volle oorlogssterkte. Het kon het dan ook niet helemaal bolwerken op deze koude zondagmorgen tegen de jongens uit Almelo. Eindstand: 1-4 derhalve.

Bij de Veteranen was het wel een succesvol weekend, maar ja zij hebben dan ook al menig strenge winter meegemaakt en zijn dus beter bestand tegen de kou. VP1 heeft zich danig geroerd op de transfermarkt en dat wierp gelijk zijn vruchten af. De nieuw aangetrokken spits bleek met 2 doelpunten van grote waarde in de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen RSC. Wat er met de “oude”spits gebeurd is nog niet bekent. Plekje in het (voetbal) museum? VP2 speelde ook al een derby en wist de punten thuis te houden. Met minimaal verschil versloegen zij UD en klimmen op richting de subtop.

Bij de jeugd speelde JO19-1 een heuse topper tegen Sparta. De nog ongeslagen koploper kwam op bezoek en keerde met een terechte 3-1 nederlaag weer richting Enschede. Ondanks dat het geen grootse wedstrijd was, wonnen onze jongens verdiend en zette hun uitstekende reeks dus voort. Het staat nu nog op slechts 1 punt van diezelfde koploper.

JO19-2 ging op bezoek bij dezelfde club en speelde niet haar beste wedstrijd van het seizoen. Toch wisten ze wel de 3 punten mee te nemen naar huis.

JO17-1 herstelde zich ook prima van de nederlaag tegen de koploper een week ervoor. Bij Berghuizen werd met 4-1 gewonnen en zo staan ze op een gedeelde tweede plek, wat een prima prestatie is.

JO17-2 kwam er in Rijssen niet echt aan te pas. Excelsior’31 was duidelijk te sterk voor onze jongens.

JO15-1 trof ook al Sparta Enschede als tegenstander en moest toezien hoe de tegenstander er met de 3 punten vandoor ging. Sparta was met 3-0 te sterk en onze jongens hebben hun draai nog net echt gevonden dit seizoen.

JO13-1 speelt wekelijks leuke wedstrijden, maar dat leverde nog niet altijd 3 punten op. Tegen Sportclub Overdinkel rekende ze af met deze traditie en wisten met een duidelijke 6-0 overwinning, nu wel de volle buit te pakken!

JO11-1 kreeg de ongeslagen koploper Rigtersbleek op bezoek en deze waren duidelijk een maatje te groot.

JO10-1 deed het voor haar doen rustig aan tegen De Lutte. Hoewel het verschil opnieuw wel groot was, bleven onze jongens nu onder de 10 doelpunten: 8-2 overwinning.

JO9-1 had in Tubantia een hele zware tegenstander en deze waren met 9-1 dan ook net iets beter. Maar naar verluid had dit net zo goed andersom kunnen zijn. Zoals we gewend zijn van onze JO9-2 vielen er weer veel doelpunten bij hun wedstrijd tegen Quick’20. Op de dag dat de Sint het land binnen kwam, vonden onze jongens een surprise eigenlijk geen slecht idee en zij lieten de tegenstander de overwinning.

JO8-1 speelde een uiterst spannende partij  tegen Victoria’28. Veel doelpunten en de pepernoot kon beide kanten opvallen, maar uiteindelijk won de tegenstander toch nipt met 6-4.

 

Highlights 13-11-2018:

Afgelopen week was er voor het eerste en tweede een bekerprogramma en de rest speelde gewoon competitie.

Het eerste speelde op zaterdagavond tegen HVV Hengelo uit de 4e klasse. Een verrassend sterke tegenstander die heel lang op weg leek naar een kleine stunt. Want de bezoekers speelde fris van de lever en kwamen na een grote fout in de defensie van DSVD in de 1e helft op voorsprong. Deze wisten de bezoekers tot vlak voor tijd te handhaven, maar toen sloegen de mannen van Niki Leferink in korte tijd twee keer toe. Maar in blessuretijd moest het plotseling ook nog een tegentreffer incasseren. Penalty’s dus, volgens het nieuwe systeem, waar je volleerd wiskundige voor moet zijn, om dit goed te volgen. Uiteindelijk trokken onze jongens met 6-5 aan het langste eind en bekert dus door.

Dit voorbeeld had ons vlaggenschip eerder in de week afgekeken van het tweede. Zij wisten midweeks heel knap hoofdklasser Rigtersbleek uit te schakelen! In de reguliere speeltijd werden de bezoekers knap op 1-1 gehouden. Ook hier dus strafschoppen en ook hierin kwam DSVD als winnaar uit de bus. Voorwaar een puike stunt van de mannen van Ron Kerkhof!

Het derde kon haar keurige overwinning op Bornerbroek helaas geen vervolg geven. Tegen BSC Unisson moest dolf het met 3-2 het onderspit, waardoor het net niet kon aanpikken bij de subtop. Feit is wel dat onze oudere jongeren dit jaar in een beduidend zwaardere klasse zitten als vorig jaar.

Dat laatste kan niet gezegd worden van ons vierde elftal, want dat heeft tot nu toe nauwelijks tegenstand gehad. Tegen laagvlieger Langeveen was het weer een eenvoudig klusje met dubbele cijfers: 11-0. Als dit zo doorgaat moeten er echt winterbanden onder de platte wagen geplaatst worden.

Het vijfde kreeg koploper BWO op bezoek. Het werd uiteindelijk een spannende burenruzie, die de jongens uit de Noork toch met 3-1 over de streep wisten te trekken.

Het zesde ontmoette ook al de koploper in haar klasse. Het ging op bezoek bij MVV’29 en moest pas capituleren toen de ervaren as door pijntjes en ander blessures, moest opgeven. Hierdoor verloor het nipt met 2-1.

De opleving bij VP1 was helaas van korte duur, ondanks het feit dat ze de doelpuntenaantal van de week ervoor verdubbelde. Deze 2 doelpunten waren net niet genoeg om koploper Losser terug te wijzen, helaas.

Bij de jeugd behaalde JO19-1 een prima overwinning bij Avanti. Een tegenstander die voor aanvang nog op de tweede plek bivakkeerde. In deze klasse zijn de verschillen uiterst klein en nemen de mannen van Bian oude Roelink nu zelf die tweede plek in. Er lijkt maar 1 ploeg echt bovenuit te steken en dat is Sparta Enschede. En laten die a.s. zaterdag nou net op bezoek komen in Deurningen. Belooft een spannende pot te worden in elk geval.

JO19-2 zorgde ook voor een spannende pot tegen Quick’20. Ook nog eens lekker veel doelpunten: 6-5. Goed bezig die jongens van JO19-2!

De mannen van JO17-1 kregen de nog ongeslagen koploper uit Overdinkel op bezoek. Deze bleken toch een maatje te groot voor onze jongens. Het werd uiteindelijk 1-7.

JO15-1 moest de punten ook aan de tegenstander laten, want BWO was met 3-1 te sterk.

JO13-1 ging op bezoek bij het sterke Berghuizen en kreeg opnieuw in de slotfase een penalty tegen. Dit was net genoeg voor de ploeg uit Oldenzaal om de punten in eigen huis te houden.

Daar staat weer tegenover dat JO1 11-voor het eerst dit seizoen de volle buit pakte! In een spectaculair duel werd SDC’12 met 6-5 opzij gezet. Zo zie je maar: als je maar volhoud, dan komen de punten vanzelf.

Nog veel meer doelpunten vielen er bij JO10-1, maar dat zijn we van deze jongens wel gewend. Zij wisten het net zelf maar liefst 17 keer te vinden, maar tegenstander Losser trof toch 6 keer doel!

JO9-1 scoorde ook best vaak, maar zag tegenstander Achilles’12 toch nog net iets vaker doeltreffend afronden. Aan spektakel geen gebrek dus bij de pupillen.

Want ook bij  JO8-1  was het publiek de grote winnaar. Zij troffen hun leeftijdsgenoten van BWO en zoals een goede buur betaamd, deelden ze de punten gebroederlijk: 6-6 derhalve.

Volgende week weer nieuwe hoogtepunten op deze plek.