Terugblik Sinterkerstborrel DSVD 14 december 2017, jaargang 2

Terugblik Sinterkerstborrel  DSVD 14 december 2017, jaargang 2

Ook de tweede editie van de Sinterkerstborrel is weer geslaagd. Op donderdagavond 14 december vierden vele teams van DSVD “de laatste training van 2017” en luidden gezamenlijk de kerstdagen in.

Sinterkerstcup
De Sinterkerstcup die vorig jaar ook voor het eerst werd gehouden voor de voetbalteams is wegens de slechte gesteldheid van het veld dit jaar helaas niet doorgegaan. Zodoende blijft team 4 (winnaar van 2016) nog een jaartje titelhouder.

Sinterkerstborrel
Tegen een uurtje of 20.30 stroomden de eerste teams de kantine binnen. De muzikale omlijsting werd verzorgd door “rising star” DJ Jarzee. Toen na tienen ook de laatste handbalteams hun wedstrijden hadden gespeeld en de weg naar de kantine hadden gevonden moest het barteam bestaande uit Sjonnie, Ruud en Daan vol aan de bak om aan de vraag te kunnen voldoen. Ook de SinterKerstman was dit jaar weer van de partij , hij beweerde ooit een succesvol rechtsback te zijn geweest in de DSVD selectie. De Sinterkerstman besprak uitgebreid en op ludieke wijze het wel en wee van de DSVD teams in 2017 met de aanwezigen. Tegen twaalven bleek dat enkele DSVD sporters ook buiten het veld talenten hebben. Bekende hits van Queen, Doe Maar en Jopie Vogelzang werden live ten gehore gebracht. Het bleef nog lang gezellig!

Kortom een geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is.
Dus noteer alvast in je agenda Sinterkerstborrel DSVD, jaargang 3, 13 december 2018

Bedankt voor de komst en fijne feestdagen !
Namens DSVD 1 en 2

Niels, Wouter, Rick, Freek, Hugo