Teken de petitie voor een beachveld!!

Teken de petitie voor een beachveld!!

Na de succesvolle beachhandbalclinic op zondag 14 april voor een grote groep enthousiaste jeugdleden willen we ervoor zorgen dat er ook in Deurningen een beachveld komt! Teken daarom deze petitie!

De jeugd gaat dit voorjaar naar Hengelo om te kunnen trainen op een beachveld! Dat moet volgend seizoen toch ook gewoon in Deurningen kunnen?! Laat van je horen!
TEKEN HIER DE PETITIE!!!

Het Enthousiasme bij de jeugdspeelsters was zo groot dat wij ons nu hard willen maken voor een Beach handbal veld in Deurningen! De jeugd zal komend seizoen gaan trainen op de beach velden van BWO, maar daar staan de speelsters en ouders niet om te springen. Voor 1 seizoen is dit prima, maar op de lange termijn is dat geen optie. WIJ WILLEN EEN EIGEN VELD!!! Net als alle verenigingen in de omgeving! Tegen wie moeten we anders handballen in de zaal van april t/m augustus?

» DSVD heeft de sportieve toekomst met een Beach handbalveld IN DEURNINGEN
» Een beachveld kan multidisciplinair ingezet worden voor allerlei sporten, dat zien we ook bij andere verenigingen! Daardoor breng je verschillende sporten samen, want sport verbindt!