ONVOORSTELBAAR ❤️❤️❤️

ONVOORSTELBAAR ❤️❤️❤️

Passie, enthousiasme, vechtlust, genot, trots, gedrevenheid, 100 % inzet en intense vreugde. Dit vat de meest geweldige avond van ons hele seizoen samen!

Gisteren was het moment daar; dé wedstrijd van ons debuutseizoen in de eredivisie. Tegen onze buren Borhave dames 1 moesten we gaan bepalen wie zich veilig zou spelen voor nog een seizoen in de eredivisie.

Wat hebben we naar deze wedstrijd toe geleefd.

We hebben de hele week knetterhard met z’n allen getraind en ons volledig opgeladen om de wedstrijd van ons leven te gaan spelen. En dat is gelukt! Met 200 % focus begonnen we in een bomvolle hal aan de spannende derby! Genieten en niet van onszelf verliezen was de doelstelling. En dit hebben vanaf seconde 1 gedaan. We hebben met z’n allen een perfecte eerste helft gespeeld. Een enorm scorende vermogen en een Berlijnse muur in de dekking! Elk doelpunt werd samen met de massaal meegereisde supporters gevierd en de verdedigende acties gaven ons keer op keer meer vertrouwen! Op enig moment in de eerste helft wisten we zelfs op een voorsprong van 6 doelpunten te komen, jeetje wat konden we genieten. Uiteindelijk konden we richting de kleedkamer met een voorsprong van 9-13.

Alles wat we in de eerste helft deden was goed en het belang was dan ook groot dat we dit in de tweede helft doorzetten! We bleven enorm vechten maar zo soepel als het in de eerste helft liep, ging het nu niet meer. Langzamerhand kwam Borhave dichterbij en wisten ze zelfs op voorsprong te komen. Maar dit lieten we niet zomaar gebeuren. Met nog steeds 200 % vechtlust bleven we knokken en konden we de stand weer omdraaien; wij weer op voorsprong. In de laatste minuut scoorde Borhave de gelijkmaker, wat voor hun voldoende was om te handhaven. Een time-out 15 seconden voor tijd en een tactisch plan volgden. Er was nog 1 sprankje hoop en het was duidelijk dat we hier met z’n allen vol voor zouden gaan. En hoe? 4 seconden voor tijd kregen we een strafworp mee. Onder enorme druk wist Nicol deze te benutten en barstte een enorm feest los in de sporthal. Alle ontlading en inzet van dit seizoen kwam er uit en hoe we ons keer op keer weer met z’n allen hebben opgeladen; dit was zooo dik verdiend!

We hebben een geweldig eerste seizoen in de eredivisie gedraaid. Een seizoen vol met mooie momenten maar ook met tegenslagen. Een seizoen met een enorme supportersgroep die week in, week uit achter ons gingen staan. En die gisteren ook weer hebben laten zien onze geweldige “8e man” te zijn! Wij willen jullie hiervoor echt uit de grond van ons hart bedanken! En iedereen die ons dit seizoen op welke wijze dan ook heeft gesteund; super super super bedankt! De laatste 2 wedstrijden hebben wij mogen spelen na 2 mental coaching sessie van Ben Middelkamp. Hij heeft een prachtige bijdrage mogen leveren aan het feit dat wij allemaal de koppen weer dezelfde kant op hadden staan. En dat we bleven geloven in onszelf! We hebben hierdoor intens kunnen genieten en ervoor gezorgd dat we absoluut niet van onszelf gingen verliezen. Ben, bedankt hiervoor!!

Lieve mensen, lieve supporters, lieve allemaal. Nog 1 allerlaatste keer; bedankt voor alles! Wij hopen dat wij jullie volgend jaar weer kunnen verblijden met een wederom geweldig seizoen in de eredivisie!

Waar een klein dorp groot in kan zijn ❤️