Met opgeheven hoofd van het veld 💪🏼

Met opgeheven hoofd van het veld 💪🏼

Waar we de 1e wedstrijd van dit seizoen nog moesten wennen aan het niveau van de eredivisie, zag het er afgelopen zaterdag heel anders uit. In Dalfsen werd de wedstrijd nog met een ruim verschil verloren, maar in onze eigen sporthal wisten we in het spoor van Dalfsen te blijven!

Na de geweldige derby van vorige week tegen Borhave, stond er zaterdag weer een Overijsselse derby op het programma! @morrenhofjansenhandbaldalfsen kwam bij ons op bezoek. Vol goede moed met als doelstelling een betere wedstrijd neer te zetten dan de vorige keer, begonnen we aan de wedstrijd. Dit was te merken aan de felheid die in het begin van de wedstrijd bij ons aanwezig was. We verweerden ons kranig en lieten Dalfsen niet ver uit lopen. Helaas konden we dat niet de hele eerste helft vasthouden. Richting de rust lieten we de touwtjes een beetje vieren in de dekking waardoor we gingen rusten met een verschil van 7 doelpunten; 12-19.

De tweede helft moest de focus weer terugkomen binnen ons team. Ondanks dat de vermoeidheid begon toe te slaan bleven we als team samenwerken. Dalfsen wist de voorsprong eerst wat te vergroten maar richting het einde van de wedstrijd rechten wij onze rug weer. We waren dan ook zeer tevreden met het feit dat we in de tweede helft gelijk hebben gespeeld. Hiermee werd de eindstand 26-33 en gingen wij met een opgeheven hoofd van het veld af.

Aanstaande donderdag spelen we een oefenwedstrijd tegen jong jong Oranje. Dit is de selectie waar Marlene, Pipy, Rianne en Lynn bij horen. De wedstrijd begint om 19:45 in Sporthal ‘t Hoge Vonder.