Hard werken wordt niet beloond!

Hard werken wordt niet beloond!

Jeetje; wat was dit een zure avond in Venlo. Gisteren vertrokken we in het gezelschap van onze supporters naar Limburg, voor een wedstrijd tegen Handbal Venlo. De thuiswedstrijd aan het begin van de competitie werd met 19-34 verloren. Dus de doelstelling was een ruime verbetering van deze uitslag en hopelijk 2 punten om de aansluiting met de concurrentie te houden.

Waar het vorige week tegen de “andere Limburgers” in de eerste 5 minuten flink mis ging; werd hier het eerste verschil gemaakt. We begonnen als ware leeuwinnen aan de wedstrijd en hadden hierdoor de Berlijnse muur in de dekking neer gezet. Daar werd in de aanval van geprofiteerd waardoor we al snel uitliepen. Geweldig handbalspel en scorend vermogen leverden ons een tussenstand van 7-14 op. Dit voelde echt geweldig!! Helaas wisten we dit niet vast te houden tot het eind van de eerste helft en kwam Venlo dichterbij tot 15-18. Maar positief; met een voorsprong de rust in.

Na rust bleven we goed samenwerken en hielden we het verschil lange tijd op 3 punten. Helaas moesten we halverwege de tweede helft Noah missen door haar derde 2 minuten en hiermee de rode kaart. Maar nog meer reden om samen te blijven vechten. Dit hebben we zeker gedaan, alleen Handbal Venlo trok op basis van ervaring aan het langste eind. Door de continue voorsprong in de wedstrijd voelde de eindstand van 28-27 echt als 2 gestolen punten. We hadden hier minstens 1 punt verdiend! Jeetje wat kunnen we hier van balen. Maar wat kunnen we ook trots zijn op de groei die we doormaken. Hoe mooi is het als de tegenstander aangeeft dat we echt zoveel beter zijn geworden en een geweldig team hebben. We steken die maar in de pocket in plaats van de 2 punten.

Wij mogen nu even genieten van een verdiende vakantie en een beetje uitrusten en bijkomen. 12 januari zullen we onze eerste thuiswedstrijd weer spelen.