Handballes van grootmacht Quintus! 🤷🏼‍♀️

Handballes van grootmacht Quintus! 🤷🏼‍♀️

Zaterdag stond er weer een tegenstander van niveau op het programma voor ons. De dames van Quintus kwamen op bezoek bij ons in Deurningen. Na de zegereeks van de afgelopen drie wedstrijden waren wij er natuurlijk enorm op gebrand om ook Quintus zoveel mogelijk tegenstand te bieden.

In de openingsfase van de wedstrijd lukte dit aardig. Maar naarmate de tijd verstreek, ging Quintus een tandje bij schakelen. Hierdoor werd het niveauverschil wel duidelijk. Dit resulteerde in een ruststand van 11-20.

Waar we de afgelopen wedstrijden in het begin van de tweede helft het verschil konden maken, liep het zaterdag anders. We begonnen in onderdak en hierdoor wist Quintus al snel 2 keer het net te vinden. Toen we weer op volle oorlogssterkte waren hebben we de achtervolging weer ingezet. Ondanks dat Quintus veel scoorde; hebben wij ook mooie dingen laten zien. Wissels waarmee we Quintus compleet het bos in speelden en scores dwars door het torenhoge blok heen. Wij konden oprecht blij zijn met dit soort momenten. En dit laat zien hoe wij aan het groeien zijn. Uiteindelijk konden we Quintus helaas niet onder de 40 houden en was het grote verschil duidelijk. Eindstand 22-40.

Morgen spelen we in Zwartemeer tegen Hurry-Up voor de beker. Daarna zijn we lekker een weekend vrij! Even een beetje bijkomen van de eerste reeks wedstrijden. Om ons daarna volle bak op te laden voor dé derby tegen Borhave. Een wedstrijd waar wij en velen met ons in Twente al lange tijd naar uitkijken. Hopelijk zien we jullie dan in grote getale in Deurningen in de sporthal!