DSVD 2 promoveert!

DSVD 2 promoveert!

Dan nu het allerlaatste hoogtepunt van het seizoen. Hoewel het geen kampioenschap betrof, toch een mooie afsluiting van een lang voetbalseizoen

Want het zal u vast niet ontgaan zijn dat er nog 1 team van DSVD tot half juni meestreed om de prijzen en dat was het tweede elftal. Met zo’n gedreven coach, die 3 weken lang nauwelijks nachtrust heeft gekend, kon dit haast niet anders aflopen en moest het wel een succes worden. En dat werd het! Op overtuigende wijze de tweede periode titel binnengesleept en daarna moest het 3 finalerondes overleven. Tegen Quick’20 kreeg het nog een beetje “noaberhulp”zullen we maar zeggen. Daarna wachtte s.v. De Lutte en daarin hadden de mannen van Ron Kerkhof aan 1 helft genoeg om order op zaken te stellen. Dan de finale afgelopen zondag: opnieuw thuis en opnieuw een oude bekende tegenstander TVC. Deze ploeg was in de reguliere competitie als derde geëindigd en wilde nu eindelijk wel eens promoveren. Echter, daar wenste onze jongens toch niet helemaal aan mee te werken. Veel publiek en vuurwerk voor aanvang, zoals dat hoort bij een echte finale.
In een gelijkopgaande wedstrijd kreeg DSVD gaandeweg langzaam het overwicht. Dat betaalde zich uit in een prachtige treffer van Sven Hofste vlak voor rust. Na de thee hielden onze jongens de boel redelijk gemakkelijk onder controle en vergaten zelfs een aantal keren de score uit te bereiden. Hiermee bleef de 1-0 stand tot het eind op het bord staan, waarna een grote ontlading volgde. Vele felicitaties, een heuse kampioensmascotte, in de persoon van pony Fenna, heel veel biertjes (en ranja voor de kids)en een rondrit op de onvermijdelijke platte wagen, volgden. Onder leiding van DJ Darzee ging later in en om de kantine het dak er volledig af en leverde menig speler ook nog een uitmuntende zangprestatie!
Langs deze weg willen we spelers en begeleiders van DSVD 2 van harte feliciteren en heel veel succes wensen volgend seizoen in de 2e klasse.
U allen wensen wij alvast een hele fijne vakantie!