Brian Meulenbroek gehuldigd voor 250 competitiewedstrijden in ons eerste

Brian Meulenbroek gehuldigd voor 250 competitiewedstrijden in ons eerste

Afgelopen won ons eerste schitterend met maar liefst 6-0 van Sportlust Glanerbrug. Door de overwinningen van Losser en Reünie van de laatste weken waren we toch nog niet helemaal veilig en werd het toch nog een spannende zondag. Er liepen toch nog wel enkele mensen zenuwachtig rond te drentelen en zelfs onze trainer Niki voelde het ergens kriebelen.

Gelukkig lieten onze jongens zien helemaal niet bang te zijn voor Sportlust en gingen ze onbevangen en fanatiek de strijd aan. Het resultaat mocht er zijn en spelen we ook volgend jaar weer in de derde klasse. Als ik zie hoe sommige jeugdspelers zich de laatste tijd al hebben doen gelden in het eerste ziet de toekomst er toch rooskleurig uit.
Jongens, allemaal hartelijk dank voor weer een prachtig seizoen. Na de wedstrijd werd de behoud van het derdeklasserschap uitbundig gevierd met een uitstelkende zanger die de sfeer er goed in hield.

Na de wedstrijd werd Brian Meulenbroek gehuldigd voor het spelen van maar liefst 250 competitiewedstrijden in ons eerste. Hij werd toegesproken door de voorzitter en mocht een cadeau en bloemen in ontvangst nemen. Brian is een speler die snel, kopsterk en hard wanneer dat nodig is. Kortom een ideale verdediger die mijns inziens door vele hoofdklassers over het hoofd is gezien. Gelukkig maar.
Brian kon wat later op de avond gestoken in André Hazes kleding zijn zangtalenten laten horen……. En het bleef nog lang onrustig.