Beste Sponsor(en) van DSVD

Beste Sponsor(en) van DSVD

Het is weer bijna zover… de sponsordag 2018 van DSVD. Zoals u van ons mag verwachten is het ons gelukt een unieke locatie te vinden waar we welkom zijn en meegenomen zullen worden in de wereld van entertainment en zakelijk succes. Het is wederom iets bijzonders geworden!

Op vrijdag 19 oktober 2018 zijn we vanaf 17.00 uur met z’n allen welkom bij……

EVENT CREATORS
ONDERSTEUNT BEDRIJVEN EN ORGANISATIES MET LIVE COMMUNICATIE BIJ HET BEREIKEN VAN HUN DOELSTELLINGEN”

Bezoekadres De Methoeve: Gunnerstraat 39, 7595 KD WEERSELO
Programma sponsordag DSVD ( in samenwerking met Event Creators)
• 17.00 uur Aanvang bij De Methoeve. Hier wordt u hartelijk ontvangen met een huisgemaakte runderbouillon en foccaciabrood. Aansluitend opent Event Organiser de avond en volgt er een rondleiding door De Methoeve.

• 17.30 uur Start van de rondleiding waar u middels wist-u-dat borden wordt voorzien van leuke weetjes over De Methoeve.

• 18.30 uur Een interessante gastspreker deelt zijn/haar kennis met onze sponsoren en/of Event Creators vertelt zelf over de roadmap en het stappenplan van een pas georganiseerd Event.

• 19.30 uur Aanvang van een heerlijk Pick & Go buffet. Middels live cooking maakt u kennis met een culinaire entertainer. Om beweging te houden in het gezelschap halen we zelf drankjes bij de bar en gerechtjes van het buffet.

• 20.30 uur Tijd om na te borrelen.

• 21.30 uur Einde van een geslaagde avond. We hopen dat u heeft genoten!

Let op:
– Per bedrijf/sponsor zijn er maximaal twee aanmeldingen mogelijk!
– Graag ontvangen wij uiterlijk 19 september 2018 aanstaande uw aan- of afmelding via het e-mailadres: sponsorcommissie@dsvd.nl. Opgave dient te geschieden onder vermelding van uw bedrijfsnaam en de naam van de deelnemer(s). Indien de lijst is volgetekend ontvangen latere aanmelders hierover bericht.
– Vervoer van en naar De Methoeve dient te geschieden op eigen gelegenheid.
Aan- en afmelden kan op de volgende wijze, waarbij wij u willen verzoek een keuze te maken uit de volgende mogelijkheden:
1. Ik meld mij aan voor de sponsordag 2018;
2. Ik meld mij af voor de sponsordag 2018.
Graag zien wij uw aan- of afmelding per email tegemoet.
Namens de sponsorcommissie,

Wilfried Oude Smeijers
Voorzitter sponsorcommissie DSVD