Mededelingen

Highlights/Platte wagen Journaal

Deze week...

Afgelastingen

kijk hier

Pupil van de week

Deze week: Ilya Wegman

Indeling Kleedkamers

kijk hier

DSVD naar zwaarbevochten zege bij Losser. 25-03-2019

DSVD naar zwaarbevochten zege bij Losser.

In een echt degradatieduel tussen KVV Losser en DSVD waren het op deze zonovergotene middag op sportpark Brilmansdennen, de bezoekers die aan het langste eind trokken. Een prachtige treffer van Marten Lubbers vlak na rust was genoeg voor de 1-0 overwinning voor DSVD.

Lees hier verder

Laatste kans: met DSVD naar FC Twente. Nu al 100 aanmeldingen!! 20-03-2019

Laatste kans: met DSVD naar FC Twente. Nu al 100 aanmeldingen!!

Lees hier verder

DSVD ruim onderuit in Lonneker. 18-03-2019

DSVD ruim onderuit in Lonneker.

Hoewel de 4-0 eindstand misschien anders doet vermoeden, was het verschil tussen LSV en DSVD in werkelijkheid niet zo heel groot. Na een zeer matige eerste helft, volgde een beduidend atractivere tweede bedrijf. Net in een fase dat DSVD de wedstrijd meer naar zich toe leek te trekken, sloegen de gastheren genadeloos toe in de omschakeling. Uiteindelijk konden de “Droadneagles” uitlopen naar een ruime 4-0 overwinning.

Lees hier verder

DSVD komt tekort tegen De Tukkers. 11-03-2019

DSVD komt tekort tegen De Tukkers.

Op een stormachtige herfstdag in maart stonden in Deurningen DSVD en De Tukkers aan de aftrap. Wie op voorhand had gedacht dat de thuisploeg met deze weersomstandigheden op natuurgras in het voordeel zou zijn, kwam bedrogen uit. Want behoudens het eerste kwart van de wedstrijd, waren de bezoekers de bovenliggende partij en wonnen verdiend met 4-2.

Lees hier verder

GEZOCHT!!! versterking jeugdcommissie handbal 18-02-2019

GEZOCHT!!! versterking jeugdcommissie handbal

Binnen de Jeugdcommissie van DSVD Handbal zijn wij op zoek naar nieuwe leden voor onze commissie. We zoeken voor volgend seizoen een voorzitter en een algemeen lid van de Jeugdcommissie!

Wil je meer weten over wat we bij de Jeugdcommissie allemaal doen voor DSVD Handbal, neem dan eens contact met ons op via 06-20451107!

Lees hier verder

DSVD loopt na rust eenvoudig weg bij Victoria’28. 18-02-2019

DSVD loopt na rust eenvoudig weg bij Victoria’28.

Op voorhand was DSVD er veel aan gelegen om bij de nummer laatst Victoria’28, met 3 punten aan de haal te gaan. Mede door de vele absenties bij de thuisploeg werd het na rust een eenvoudige klus, waarbij het middels een aantal fraaie treffers uitliep naar een 6-1 overwinning

Lees hier verder

Boer’n Trots kaas/DSVD DS1 sportploeg van 2018 14-01-2019

Boer’n Trots kaas/DSVD DS1 sportploeg van 2018

Wat een mooie avond gisteren. En wat een mooie bekroning op zo’n geweldig seizoen!

Maar wat heeft ons nou zo ver gebracht. In 2017 gestart met een gewijzigde selectie en een nieuwe technische staf. Een selectie met meiden die allemaal een rood-wit hart hebben. Van origine niet allemaal Deurningers maar door de jaren heen opgenomen in deze hechte vereniging. En wat is dat belangrijk voor ons zeg, die hechte vereniging. Al die geweldige clubmensen die stuk voor stuk en keer op keer opnieuw achter ons staan. Zonder deze mensen kunnen er niet zulke geweldige resultaten worden behaald.

Lees hier verder

08-01-2019

Foto’s van de jubilarissen die gehuldigd zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie

Lees hier verder

Uit de oude doos 02-01-2019

Uit de oude doos

Stukje uit klopke: 7 maart 1969

Lees hier verder

DSVD luid jaar goed uit met verrassende zege op NEO 24-12-2018

DSVD luid jaar goed uit met verrassende zege op NEO

Twee dagen voor kerst bezorgde DSVD zichzelf een enorm kerstcadeau met een onverwachte overwinning op kampioenskandidaat NEO. Gelegenheidsaanvaller Patrick Gerritsen tekende in de eerste helft voor beide treffers, waarop de bezoekers zich in het vervolg van de wedstrijd op stukbeten: 2-0 derhalve.

Lees hier verder

Recente uitslagen

f Voetbal

Komende wedstrijden

f Voetbal

Uitslagen zaalvoetbal

f Zaalvoetbal

Programma zaalvoetbal

f Zaalvoetbal

Hoofdsponsoren

Subsponsoren