Mededelingen

Highlights/Platte wagen Journaal

Deze week...

Afgelastingen

kijk hier

Pupil van de week

Deze week: Carsten Wulferink

19-03-2018

Uitnodiging kampioenshuldiging ACMAA-DSVD DS1

Beste dorpsgenoten,

Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn, op 18 maart jl. hebben onze dames het kampioenschap in de 1e divisie behaald en zullen daardoor volgend jaar in de eredivisie spelen. Dat is een prestatie van formaat en daar zijn wij trots op.
Zaterdag 31maart a.s. spelen de dames hun laatste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen Fortissimo en wij willen jullie hierbij van harte uitnodigen om dit samen met ons mee te maken en de speelsters/technische staf/begeleiding vervolgens met het behaalde kampioenschap te feliciteren.

Lees hier verder

ACMAA-DSVD DS1 KAMPIOEN!!!! 18-03-2018

ACMAA-DSVD DS1 KAMPIOEN!!!!

ACMAA-DSVD IS KAMPIOEN GEWORDEN VAN DE EERSTE DIVISIE EN PROMOVEERD NAAR DE EREDIVISIE!!!
Dames en leiding gefeliciteerd met jullie kampioenschap en veel succes volgend jaar in de eredivisie.

Lees hier verder

DSVD lijdt eerste nederlaag van 2018 bij NEO. 18-03-2018

DSVD lijdt eerste nederlaag van 2018 bij NEO.

Voor het eerst sinds november ging DSVD onderuit. Hoewel het in de eerste helft prima mee kon komen tegen NEO, kwamen na rust de kwaliteiten van de thuisploeg toch bovendrijven. De thuisploeg trok met 3-1 uiteindelijk aan het langste eind.

Lees hier verder

uit de oude doos 05-03-2018

uit de oude doos

Tijdens de opening van het sportpark werd op 22 augustus 1978, met heel veel publiek, de wedstrijd DSVD –FC Twente gespeeld. De club uit Enschede speelde met al zijn toppers zoals: Halvar Thoresen, Heini Otto, Epi Drost, enz.

Uitslag 3 – 11.

Lees hier verder

Liam Vasterink voetbalt in Zuid Korea 26-02-2018

Liam Vasterink voetbalt in Zuid Korea

Afgelopen woensdag reisde Liam Vasterink met FC Twente O12 af voor een toernooi in Zuid Korea! Voorheen speelde Liam bij DSVD. Nu al reist hij de wereld over met zijn maatjes om alvast aan het leven als profvoetballer te wennen.

Lees hier verder

DSVD en Saasveldia in evenwicht. 19-02-2018

DSVD en Saasveldia in evenwicht.

Afgelopen weken tijdens carnaval werd nog regelmatig samen feestgevierd, maar nu stonden ze weer tegenover elkaar: Saasveld en Deurningen. Een onvervalste kerkdorpenderby, die dit keer zonder doelpunten eindigde, maar allerminst saai was.

Lees hier verder

Start voorjaarsseizoen jeugdvoetbal 2017-2018 12-02-2018

Start voorjaarsseizoen jeugdvoetbal 2017-2018

Het voorjaarsseizoen gaan we van start met hetzelfde aantal teams als in de najaar competitie, maar er zijn wel de nodige wijzigingen.

Lees hier verder

Hartenkreet scheidend jeugdvoorzitter: Ouders, stop met zeuren 04-02-2018

Hartenkreet scheidend jeugdvoorzitter: Ouders, stop met zeuren

Ruim 25 jaar is Remko Dijkmans uit Schiedam actief in het jeugdvoetbal, maar hij houdt het voor gezien. In een hartenkreet legt de scheidend jeugdvoorzitter uit waarom hij het zat is om steeds maar weer aan alle eisen van ouders te voldoen. Zijn oproep wordt door veel voetbalclubs gedeeld.

Lees hier verder

Eerste puntendeling DSVD dit seizoen. 30-01-2018

Eerste puntendeling DSVD dit seizoen.

Voor het eerst in 2018 rolde de bal weer voor de competitie. Voor DSVD stond er de thuiswedstrijd tegen Avanti op het programma. Waar slechte velden dit seizoen al regelmatig roet in het eten gooide, kon deze wedstrijd eind januari opvallend genoeg wel doorgang vinden. Of het aan de grasmat lag, die toch alleszins redelijk bespeelbaar was, weten we niet, maar wel dat het geen hoogstaande wedstrijd was. Dat er zowaar nog 4 doelpunten vielen, kon men tijdens de rust nog niet bevroeden. Eindstand: 2-2 derhalve.

Lees hier verder

Niki Leferink en Tim Steffens nog een jaar bij DSVD 11-01-2018

Niki Leferink en Tim Steffens nog een jaar bij DSVD

Het bestuur en de begeleiding van het eerste zijn erg verheugd dat ze met Niki Leferink en Tim Steffens contractverlenging zijn overeengekomen.

Lees hier verder

Recente uitslagen

f Voetbal

Komende wedstrijden

f Voetbal

Uitslagen zaalvoetbal

f Zaalvoetbal

Programma zaalvoetbal

f Zaalvoetbal

Hoofdsponsoren

Subsponsoren