Mededelingen

Highlights/Platte wagen Journaal

Deze week...

Afgelastingen

kijk hier

Pupil van de week

Deze week: Yanko Wegman

DSVD JO15-1 Kampioen 2e klasse KNVB 26-05-2018

DSVD JO15-1 Kampioen 2e klasse KNVB

Vandaag viel de beslissing voor de boys van JO15-1. In een direct duel met de nummer twee Achilles Enschede moest de kampioensschaal worden binnengehaald.

Lees hier verder

DSVD JO13-2 kampioen 26-05-2018

DSVD JO13-2 kampioen

Vandaag werden de voetballers van JO13-2 kampioen in hun klasse. De laatste tijd ging de strijd met UD en RSC om het kampioenschap.

Lees hier verder

DSVD handhaaft zich na spectaculaire burenruzie 21-05-2018

DSVD handhaaft zich na spectaculaire burenruzie

Op een zonovergoten 1e Pinksterdag stonden DSVD en vv Oldenzaal in Deurningen weer eens tegenover elkaar. Een beladen wedstrijd waarin lijfsbehoud op het spel stond. Het leverde een enerverende wedstrijd op die de thuisploeg in de tweede helft naar zich toe trok: 4-2.

Lees hier verder

DSVD nog niet veilig na 0-0 bij Reutum. 14-05-2018

DSVD nog niet veilig na 0-0 bij Reutum.

Twee kleine dorpsclubs strijdend in Reutum voor lijfsbehoud in de 3e klasse A. Waar beide ploegen een driepunter goed konden gebruiken, hielden ze elkaar volledig in evenwicht. De eerste helft was voor de bezoekers, na rust had de thuisploeg het betere van het spel, maar gescoord werd er niet.

Lees hier verder

DSVD 2 pakt 2e periode 07-05-2018

DSVD 2 pakt 2e periode

Afgelopen zondag moest het tweede de belangrijke wedstrijd tegen de Tukkers spelen. Het periodekampioenschap stond op het spel.

Lees hier verder

DSVD doet goede zaken met 2 overwinningen in 1 week. 30-04-2018

DSVD doet goede zaken met 2 overwinningen in 1 week.

Nadat afgelopen donderdag het inhaalduel met Sportclub Enschede al in winst was omgezet, wist DSVD ook het duel met Reutum te winnen. Hiermee deed het goede zaken in de strijd om lijfsbehoud, maar ook nog voor de tweede periode.

Lees hier verder

DSVD 1 wint van SC Enschede. 29-04-2018

DSVD 1 wint van SC Enschede.

Afgelopen donderdag werden er 3 belangrijke punten behaald in de strijd tegen degradatie. Zie verder voor de beelden van de doelpunten

Lees hier verder

DSVD blijft steken op gelijkspel tegen Juventa. 23-04-2018

DSVD blijft steken op gelijkspel tegen Juventa.

DSVD-Juventa eindigde in 1-1 en dat was gezien het spelbeeld misschien wel de juiste afspiegeling van dit degradatieduel. In de eerste helft waren de gasten uit Wierden de betere partij en na rust was dat de thuisploeg. Het gebrek aan scorend vermogen brak DSVD ook in deze wedstrijd weer op. Het blijft spannend derhalve.

Lees hier verder

DSVD Voetbal doet mee met de Rabo Clubkas Campagne 13-04-2018

DSVD Voetbal doet mee met de Rabo Clubkas Campagne

DSVD doet mee met de Rabo Clubkas Campagne van @Rabobank Centraal Twente, zodat we ons doel kunnen bereiken: een duurzaam kleedgebouw en extra kleding voor jeugd. Stem van 1 t/m 21 mei!
Ben jij klant van @Rabobank Centraal Twente? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan DSVD tijdens de Rabo Clubkas Campagne. Meer informatie over de Rabo Clubkas Campagne vind je op Rabobank/ClubkasTwente

Lees hier verder

DSVD thuis onderuit tegen De Tukkers. 09-04-2018

DSVD thuis onderuit tegen De Tukkers.

DSVD kon de midweekse overwinning op vv Oldenzaal geen vervolg geven. Het kwam nog wel binnen 10 minuten op voorsprong, maar zakte gaandeweg de wedstrijd steeds verder terug. De Tukkers profiteerde hier heel zakelijk van door nog voor rust op gelijke hoogte te komen. In de slotfase wist het, het veldoverwicht ook in doelpunten om te zetten: 1-3 derhalve.

Lees hier verder

Recente uitslagen

f Voetbal

Komende wedstrijden

f Voetbal

Uitslagen zaalvoetbal

f Zaalvoetbal

Programma zaalvoetbal

f Zaalvoetbal

Hoofdsponsoren

Subsponsoren