ACMAA/DSVD verslaat hekkensluiter BEVO

ACMAA/DSVD verslaat hekkensluiter BEVO

Zondagmiddag vertrok een bus vol speelsters en supporters naar het mooie Limburg. Voorzien van heerlijke broodjes van Pelle's Café werd koers gezet richting het zuiden!

Een late wedstrijd op zondag, om 16:00 was de aanvang! Tegen een hekkensluiter is onderschatting het grootste gevaar. En voor BEVO was dit de laatste kans om in de 1e divisie te blijven, dus ook hun zouden volle bak spelen!

Een beetje onwennig begonnen we aan de wedstrijd, maar al snel kwamen we op voorsprong. We moesten continue blijven focussen zodat we niet in het lagere tempo van de tegenstander mee zouden gaan. We speelden een redelijke eerste helft en gingen rusten met een tussenstand van 9-16. Er van overtuigd dat het in de dekking beter moest.

Na de rust was het weer even opstarten en BEVO gaf zich nog niet gewonnen. Toch lieten we goede dingen zien en begonnen we halverwege de tweede helft uit te lopen. Met een mooie vlieger aan het eind van de tweede helft werd het scoreformulier gesloten. 21-34, weer 2 punten en vol trots staan we bovenaan. In de kleedkamer kregen we te horen dat onze concurrent Quintus 2 had verloren. Reden genoeg voor een feestje de terugweg in de bus!

Deze razende reporter koos de weg richting het zuiden ⛷. Maar Snapchat liet blijken dat de buschauffeur geen saaie terugreis heeft gehad!

Aanstaande dinsdag spelen wij de bekerwedstrijd tegen Quintus 1 om 19:30 in Sporthal ‘t Hoge Vonder. Dit team staat 3e in de eredivisie en heeft afgelopen week nog Europa Cup gespeeld. Dinsdag kunnen we kijken hoe we tegen dit eredivisie geweld opgewassen zijn!

Hopelijk komen jullie ons ook in grote getallen steunen in de beker 💪🏼