Start training Dames 1

Start training Dames 1

Vrijdag 13 mei zijn de dames begonnen met een "Escape the forest" training en dinsdag 15 mei was de eerste training, hieronder de verslagenvan deze twee activiteiten.

Afgelopen vrijdag zijn we weer voor het eerst met de selectie bij elkaar gekomen, in de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De eerste overwinning is behaald. We hebben bij De Wilgenweard “Escape the forest” gedaan.. En zoals je ziet, we zijn ontsnapt 💪🏻! Na de tijd mochten we bij Jildou genieten van een heerlijke High Tea, goed geregeld door de technische staf!

Een leuk begin om weer even bij te kletsen met elkaar. Zodat we dinsdag weer kunnen starten met keihard trainen voor het nieuwe seizoen. Dinsdag zullen we starten met een DISQ workout en vervolgens beginnen met het krachtprogramma.

We hebben er zin in! #knallen

Vandaag begon het harde werken weer! Sporthal bezet, betekent “old school” op het asfalt veldje. Maar “new school” met DISQ! Onder fanatieke begeleiding van Karin kwamen de nodige zweetdruppels los! En zelfs Olga deed mee 💪🏻. Alsof het niets was daarna nog een uurtje krachttraining.

Mensen die zich vrijwillig aan willen melden om namens de thuiszorg de speelsters morgen uit bed te komen halen, mogen hieronder reageren 👵🏼🚑!