DSVD JO15-1 Kampioen 2e klasse KNVB

DSVD JO15-1 Kampioen 2e klasse KNVB

Vandaag viel de beslissing voor de boys van JO15-1. In een direct duel met de nummer twee Achilles Enschede moest de kampioensschaal worden binnengehaald.

Het verschil voor de wedstrijd was 5 punten met nog twee duels te gaan. Er mocht niet verloren worden. Na een moeilijke beginfase kwamen de spelers van Mitchel Brinkman tegen de verhouding in op voorsprong. Dit gaf de spelers vertrouwen en het spel werd beter. Vlak voor rust werd er ook nog een buitspel doelpunt afgekeurd. In de tweede helft brak er na de gelijkmaker een hele moeilijke fase aan. Nu werd er een doelpunt na aangeven van onze vlagger afgekeurd. Nadat de bevrijdende 1-2 viel kwamen de jongens pas los. Er werden nog 2 doelpunten gemaakt en ze wonnen in een rechtstreeks duel met 4-1 van Achilles E. Dan mag je een terechte kampioen genoemd worden. Met nog 1 wedstrijd te gaan staan de spelers met 8 punten voor op nummer twee. Dat kunnen er nog 11 worden mochten ze woensdag winnen van Vogido.

Na de wedstrijd kregen de jongens een medaille en een roos van de jeugdcommissie. Daarna brak het feest los. Ook hier gingen ze met de platte wagen door het dorp.

De felicitaties gaat uit naar de begeleiding: Frank Ter Beke, Peter Christehusz, Michel Arkink, Clemens Brummelhuis. En ook zeker naar de debuterende trainers: Mitchel Brinkman en Stan Wennink. Ze hebben er een hecht elftal van gemaakt.