ACMAA-DSVD verliest van Quintus DS1 in beker

ACMAA-DSVD verliest van Quintus DS1 in beker

Gisteravond mochten wij de 1/4 finale spelen tegen Quintus dames 1. Dit is natuurlijk een hele andere tegenstander dan de tegenstanders die wij in de competitie tegenkomen.
Vol goede moed kwamen we aan in de sporthal, waar ons het nieuws bereikte dat door de week uit kwintsheul komen niet het beste idee is. Quintus stond in de file en de wedstrijd zou daarom een half uur later beginnen.

Ondertussen waren Jildou en Olga natuurlijk enorm zenuwachtig, want dit keer werd Olga beoordeeld voor HT4.

Om 8 uur was het dan eindelijk zover. De wedstrijd begon. We kwamen goed uit de startblokken en begonnen goed met een 3 – 0 voorsprong.
Daarna was Quintus ook wakker en het gat werd dichtgegooid. 4-4. De eerste 20 minuten ging het gelijk op en was het spannend. Elke keer 1 doelpunt voor of achter.
Helaas wist Quintus het gat voor rust groter te maken 20 – 13.

Na een goede bespreking in de rust wilden we er weer vol voor gaan. Helaas had Quintus de zelfde boodschap meegekregen. Ze speelden snel en het tempo lag erg hoog.
Uiteindelijk hebben we helaas verloren: 26- 48.

Maar ook goed nieuws, Olga en Jildou zijn allebei geslaagd voor hun HT4 diploma!!

We hebben de eerste 20 minuten laten zien wat we konden en dit gaan we ook proberen door te zetten naar zaterdag en de andere wedstrijden die nog komen.
We hebben nog 3 wedstrijden te gaan, dus we hopen dat jullie er dan ook zijn om ons aan te moedigen.