ACMAA-DSVD in kwart finale beker

ACMAA-DSVD in kwart finale beker

ACMAA/DSVD geeft Maedilon/VZV de eerste 40 minuten handballes

Een gewone dinsdagavond in Deurningen, een bekerwedstrijd in Sporthal ’t Hoge Vonder. Dinsdagavond ging een wedstrijd gespeeld worden die als mooie maatstaf kon worden gebruikt om de verhoudingen tussen de onderkant van de eredivisie en de top van de 1e divisie te bekijken.

Een kwartiertje later dan gepland, door file op weg van ’t Veld naar Deurningen, begonnen de dames aan de wedstrijd.

Het begin van de wedstrijd ging gelijk op, tot een stand van 5-6. Vanaf dat moment maakten de zenuwen bij de dames van DSVD plaats voor de revanchegevoelens die bij velen van DSVD toch nog wel aanwezig waren. De afgelopen seizoenen bleek VZV vaak een “sta in de weg” voor promotie naar de eredivisie. Dus we hadden nog een appeltje met de dames te schillen. De revanchegevoelens werden geuit in ware vechtlust met als resultaat, een ruststand van 16-9 in het voordeel van DSVD.

Na rust bleek dat de vechtlust alleen maar groter werd. Als ware doelpuntenmachine denderde DSVD door en er was geen enkele genade. Vanuit elke positie werd gescoord en het was een waar schouwspel voor de supporters. Doordat er bijna elke minuut werd gescoord, was de stand na 10 minuten in de tweede helft nog nagenoeg gelijk met de ruststand: 25-10. Het laatste kwartier van de wedstrijd wist VZV nog wat terug te doen. Maar uiteindelijk werd de wedstrijd afgesloten met een geweldige eindstand van 37-25.

We kunnen niets anders dan mega trots zijn op ons zelf en we staan verdiend in de kwartfinale van de nationale beker. De laatste acht van Nederland die in de race zijn in deze bekercompetitie. Ploegen die we de volgende ronde kunnen gaan loten zijn: Handbal Venlo, Borhave, V & L, Dalfsen. En hier komen deze week en over 2 ploegen nog 3 ploegen bij. Als de loting is geweest zullen we jullie op de hoogte houden van de volgende tegenstander.

Dit weekend zijn we een weekend vrij en mogen we gaan genieten van één van de mooiste feesten van het jaar: CARNAVAL. Zaterdag 17 februari spelen we weer een thuiswedstrijd om 19.30 uur tegen Gemini, in Sporthal ’t Hoge Vonder.

#alaaf #appeltjegeschild #wijdoennogeenrondje #doelpuntenmachine #welkomindehelvandeurningen #hihahopsasa #karma #succesisthebestrevengeforanything