Kampioenshuldiging ACMAA-DSVD DS1

Zaterdag 31 maart om 19.30 uur spelen de dames hun laatste competitie wedstrijd tegen Fortissimo, Hierna worden ze gehuldigd en is er gelegenheid om ze te feliciteren. De entree is GRATIS.

DSVD 1 verliest van NEO

In een slechte wedstrijd werd er met 3-1 verloren van NEO. Het doelpunt werd gemaakt door Paul Eshuis. DSVD had recht op een strafschop, maar niet gekregen.

Nieuwe Poll

Er staat een nieuwe poll op de website over vrijwlligerswerk

Recente uitslagen

f Voetbal

h Handbal

Poll

Vrijwilligerswerk, wat doe jij liever?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Nieuws

19-03-2018

• • • T R O T S • • • (facebookbericht dames 1)

Wat een avond! Langzamerhand beginnen de katers plaats te maken voor het ultieme genieten. Ultiem genieten van wat wij als team bereikt hebben! Wat mogen we trots zijn met z'n allen! Aan het begin van dit seizoen begonnen we met een selectie waar wat wisselingen in hadden plaatsgevonden en een nieuwe technische staf. We durfden nog niet goed doelen te stellen, omdat we elkaar eerst moesten vinden en een sneller spelletje wilden gaan spelen. Voorzichtig zeiden we in september: minstens 1 periode pakken en daarmee dus verzekerd van nacompetitie!

Lees hier verder

19-03-2018

Uitnodiging kampioenshuldiging ACMAA-DSVD DS1

Beste dorpsgenoten,

Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn, op 18 maart jl. hebben onze dames het kampioenschap in de 1e divisie behaald en zullen daardoor volgend jaar in de eredivisie spelen. Dat is een prestatie van formaat en daar zijn wij trots op.
Zaterdag 31maart a.s. spelen de dames hun laatste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen Fortissimo en wij willen jullie hierbij van harte uitnodigen om dit samen met ons mee te maken en de speelsters/technische staf/begeleiding vervolgens met het behaalde kampioenschap te feliciteren.

Lees hier verder

ACMAA-DSVD DS1 KAMPIOEN!!!! 18-03-2018

ACMAA-DSVD DS1 KAMPIOEN!!!!

ACMAA-DSVD IS KAMPIOEN GEWORDEN VAN DE EERSTE DIVISIE EN PROMOVEERD NAAR DE EREDIVISIE!!!
Dames en leiding gefeliciteerd met jullie kampioenschap en veel succes volgend jaar in de eredivisie.

Lees hier verder

Uit de oude doos 1991 18-03-2018

Uit de oude doos 1991

Een foto uit de oude een foto uit 1991 toen DSVD handbal ook promoveerde naar de eredivie

Lees hier verder

DSVD lijdt eerste nederlaag van 2018 bij NEO. 18-03-2018

DSVD lijdt eerste nederlaag van 2018 bij NEO.

Voor het eerst sinds november ging DSVD onderuit. Hoewel het in de eerste helft prima mee kon komen tegen NEO, kwamen na rust de kwaliteiten van de thuisploeg toch bovendrijven. De thuisploeg trok met 3-1 uiteindelijk aan het langste eind.

Lees hier verder

Jildou en Olga hebben HT4 certificaat gehaald. 14-03-2018

Jildou en Olga hebben HT4 certificaat gehaald.

Jildou Dijkstra en Olga ten Hove hebben het Handbal Trainers 4 certificaat gehaald.

De Handbal Trainer 4 (HT4) opleiding is bedoeld voor ambitieuze trainers in de wedstrijdsport, specifiek gericht op Tophandbal.
De HT4 maakt onderdeel uit van het licentiesysteem voor Beneleague- en Eredivisieteams.

Lees hier verder

ACMAA-DSVD verliest van Quintus DS1 in beker 11-03-2018

ACMAA-DSVD verliest van Quintus DS1 in beker

Gisteravond mochten wij de 1/4 finale spelen tegen Quintus dames 1. Dit is natuurlijk een hele andere tegenstander dan de tegenstanders die wij in de competitie tegenkomen.
Vol goede moed kwamen we aan in de sporthal, waar ons het nieuws bereikte dat door de week uit kwintsheul komen niet het beste idee is. Quintus stond in de file en de wedstrijd zou daarom een half uur later beginnen.

Lees hier verder

ACMAA/DSVD verslaat hekkensluiter BEVO 10-03-2018

ACMAA/DSVD verslaat hekkensluiter BEVO

Zondagmiddag vertrok een bus vol speelsters en supporters naar het mooie Limburg. Voorzien van heerlijke broodjes van Pelle's Café werd koers gezet richting het zuiden!

Een late wedstrijd op zondag, om 16:00 was de aanvang! Tegen een hekkensluiter is onderschatting het grootste gevaar. En voor BEVO was dit de laatste kans om in de 1e divisie te blijven, dus ook hun zouden volle bak spelen!

Lees hier verder

uit de oude doos 05-03-2018

uit de oude doos

Tijdens de opening van het sportpark werd op 22 augustus 1978, met heel veel publiek, de wedstrijd DSVD –FC Twente gespeeld. De club uit Enschede speelde met al zijn toppers zoals: Halvar Thoresen, Heini Otto, Epi Drost, enz.

Uitslag 3 – 11.

Lees hier verder

ACMAA-DSVD verstevigd koppositie door zege op Westsite 04-03-2018

ACMAA-DSVD verstevigd koppositie door zege op Westsite

De eerste wedstrijd die dit seizoen verloren werd, was de wedstrijd uit in Amsterdam tegen Westsite. Zaterdag kwamen de dames uit Amsterdam in Deurningen op bezoek. Een wedstrijd waarin we revanche konden nemen en wat recht moesten zetten na het verlies van vorige week!

Lees hier verder

Komende wedstrijden

f Voetbal

h Handbal

Hoofdsponsoren